Wakeboard
Strand, wakeboard és búvárközpont a Lupa tavon
Az ország egyetlen profi, 6 oszlopos pályájával, valamint három további pályával Közép-Európa legnagyobb wakeboard központja épül a Lupa tavon. Akiknek pedig a víz alatti világ von...  »
Horváth Kinga, Európa-bajnok és tizenháromszoros magyar bajnok, valamint Szóláth Szebasztián, kétszeres junior világbajnok wakeboardosok ezúttal egy igen hajmeresztő mutatványba fogtak a Red Bull WakeXplorers keretében. »
Már harmadik alkalommal kerül megrendezésre a MuMuS Wakeboard Csapatverseny, amelyen muszáj csapatban gondolkozni. A verseny üde színfolt a hazai versenyek között, hiszen szinte mindenben eltér a szokásos formáktól, egyet kivéve, a sport szeretetét!  »
Bódi Sylvi bordatörése ellenére nem hagyott fel a gyakorlással és készül a július 24-25-ei Wakeboard Magyar Bajnokságra, amelyet a budakalászi Omszki tavon rendeznek.  »
Tanulj a profiktól! A Protest Wakeboard Clinic Tourt idén július 18-án rendezik meg Balatonfüreden, ahol a Protest profi wakeboardosaitól tanulsz. Kérj tippeket, less el trükköket, fejleszd tudásod magasabb szintre! Egy egész napos/hétvégés boardozás a Protest profijaival Magyarországon. »
A magyar wakeboardos szupercsapat tagjai a Fülöp-szigeteki Wakeboard Világbajnokságon mutatták meg, mit tudnak. A 2009-as Wakeboard Világbajnokság (WWC) nem más, mint a világ legőrültebb és legnagyobb ridereinek felvonulása.  »
Vasárnap délután, a velencei wakeboard pályán újra megrendezésre került az szezon formabontó wakeboard versenye, a MUMUS. A verseny üde színfolt a hazai versenyek között, hiszen szinte mindenben eltér a szokásos formáktól, egyet kivéve, a sport szeretetét! »
Az O'Neill szupercsapat tagjai a Fülöp-szigeteki Wakeboard Világbajnokságon mutatták meg, mit tudnak. »
Miért lányoknak? Mert ha nincsen ellenkező nemű konkurencia, talán könyebben megy a mozgás elsajátítása, a csapat összekovácsolása és beindulnak azok a láthatatlan "női erők". Az összetartás! »
Szóláth Szebasztián a fiatal wakeboard tehetség Junior Man kategóriában indult az év első wakbeboard versenyén. Bár Szebasztián reggel 38 fokos lázzal ébredt és kinn ítéletidő volt, mégis minden szerencsésen alakult. »
Magyar lány ülhetett Anglia trónjára. Na, persze nem az igazira, oda a kékvérűeknek van előre váltott jegye. A londoni wakeboard versenyen megválasztott királynőnél azonban nem számít a vér színe, csak hogy mennyi van belőle a pucában.  »
Immár 3. alkalommal gyűltek össze a legjobb hazai riderek, hogy csapatokba szerveződbe is megmutassák ki a jobb. Sokat számított, a technikai tudás mellett a taktikai érzék és a csapatszellem is. Ehhez jött még egy jó adag, sokszor nehéz, sokszor vicces ügyességi trükk, és nem csak wakeboard-on.  »
Tanulj a profiktól! A Protest Wakeboard Clinic Tourt idén július 18-án rendezik meg Balatonfüreden, ahol a Protest profi wakeboardosaitól tanulsz. Kérj tippeket, less el trükköket, fejleszd tudásod magasabb szintre! Egy egész napos/hétvégés boardozás a Protest profijaival Magyarországon. »
Sipos Tamás, Varga Győző és Pintér Tibor. Három kisportolt, izmos férfi lesz Bódi Sylvi ellenfele a július 24-25-ei Wakeboard Magyar Bajnokság sztárfutamán, ahol a merészség, az erő, a gyorsaság dönti majd el, ki a jobb az Omszki tó vizén. »
Még nincs két hete, hogy megnyílt Kecskeméten a Wakepark, Kecskemét megújult wakeboard pályája. A pálya rögtön egy rendezvénnyel köszöntötte a wakeboard idény kezdetét. Magyarországon újdonságként, szinteltolásos winch rendezvényt szerveztek.  »
Október 17-19 között került megrendezésre az IWSF Európai Wakeboard Bajnokság utolsó állomása, még hozzá Törökországban, Bursában. Bár az időjárás tökéletes volt, még sem bizonyult elégnek ahhoz, hogy a magyar ridereket versenyre hívja.  »
Idén nyáron visszatér a MuMuS, a csapatverseny, amely az elmúlt évben wakeboardban és snowboardban egyaránt bizonyított. A sikerét valószínűleg annak köszönheti, hogy a snowboard és a wakeboard alapvetően egyéni sportok, azonban itt muszáj csapatban gondolkozni.  »
Pénteken került megrendezésre Budapest szívében az egyedülálló wakeboard eseményként emlegetett Red Bull Winch Battle. »
Először kis hazánkban a buli és a verseny összeköti az összes wakeboardost. Pénzdíjas (250.000 Ft) wakeboard versenyt szervezünk a város közepén egy igazán patinás helyen, összekötve egy frenetikus bulival. Ott ahol mind a kettő csak erről a sportról szól. »
10 éves lett a wakeboard sport Magyarországon. December 4-én, az ünnepélyes keretek között megtartott díjátadóval egybekötött rendezvényen a wakeboard társadalom színe-java felvonult. »
Az ország legészakibb fekvésű pályája Gyõrben várja a wakeboardosokat, az Extreme Boarders Club győri vízisícentrumában »