« Vissza
Életmód  »  Termékek, akciók  »  Stepperbike
TERMÉKEK »
MÁRKÁK »
BOLTOK »


Stepperbike

Stepperbike
Termékleírás:
Ez az új outdoor fitness termék a testedzés új alternatív eszköze, mely egyesíti magában a kerékpár adta szabadságérzetet és a fitness termekben használható elliptikus sztepp-gép nyújtotta folyamatos mozgás mechanizmusát. A 3G Stepperbike egy ülés nélküli, álló testhelyzetben hajtható kerékpár, mely használata nem igényel különösebb műszaki ismeretet, extrém sportolói múltat. Az álló, függőleges testtartás megkíméli a gerincoszlopot (szemben az ülő testtartással) a hirtelen ütődésektől, kíméli a térd, könyök és egyéb izületeket. Utazási képességei nem maradnak el a kerékpárétól. Felszereltsége (Shimano 7 sebességes agyváltó), műszaki konstrukciója lehetővé teszi, hogy városban és terepen egyaránt használható legyen. 3 felnőtt és 2 gyermek modellben kapható. Ajánlott a szabadidősport szerelmeseinek, sportolóknak, fitness személyi edzőknek, fitness hotelek, wellness szállodák közönségének.

www.stepperbringa.hu
KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK
4EVER Virus SXC1 XTR összteleszkópos kerékpár
Egyedi igények szerint személyre szabható 4EVER összteleszkópos kerékpár, Carbon Fill High Modulus váz, abszolút csúcskategóriás felszereltség. A 4EVER 2012 top modelljéről van szó, mely a nagyon jó m...
Részletes leírás
Kedvencek közé
HELLO KITTY 12    31 990Ft
Kontrás hátsó fékkel. Váz: Hi-Ten acél, Kerekek: acél agy, fehér gumiköpeny. Tartozékok: sárvédő, első kosár, teljes láncvédő, kétrészes hátsó táska, Hello Kitty kürt, oldalkerék.

HELLO KITTY...
Részletes leírás
Kedvencek közé
Kawasaki MX-12 zöld fehér kontrás    32 990Ft
Váz: Hi-Ten acél
Felni: Acél
Agy: Acél
Első fék: V-fék
Hátsó fék: Kontrafék
Tartozék: láncvédő, oldalkerék, prizmák
Részletes leírás
Kedvencek közé