Surf & kite
Szörfversenyt rendeznek a Dunán: extrém sportok fesztiválja a Kopaszi Gáton
A világ legjobb extrémsportolói versenyeznek augusztus 18 és 20 között Budapesten a Kopaszi Gáton....  »
Adrenalinnal teli napokon vannak túl a WakeXplorers boardosai. A magyar bajnok, Szóláth Szebasztián és a 16 éves brit tehetség, Joe Battleday a múlt héten bejárták hazánk legszebb tájait; szalmán és füvön csúszva wakeboardoztak a pusztában, sekély vizű duzzasztógátak betonkorlátján slide-oltak és százéves ciprusok között siklottak.  »
Surf & kite
A német Flo Jung (GUN Sails) specialitása, hogy extrém helyeket keres, hogy szörfözhessen. Ezek többnyire magas költségvetésű, sok szervezést igénylő túrák.Most egy laza és könnyen megvalósítható ötlettel állt elő... »
A Karib-tengerről legtöbbünknek bizonyára Kuba, Dominika, vagy a Bahamák jutnak eszébe, a Turks- és Caicos-szigetek azonban több, mint valószínű, hogy magyar fülnek nem cseng ismerősen.  »
Srí Lanka partjai ránk várnak! Indulásra kész SUPok - túrák, jóga, felfedezés és pihenés! »
Ismét közös SUP-olásra invitálunk benneteket! Találkozó: Vasárnap 10:00, Káptalanfüred »
Az elmúlt évek során már szokásunkká vált rövid beszámolókat írni az utazásainkról, elsősorban kiteos kollégák számára, egyfajta személyes „trip advisorként”. Schneidhoffer Gábor élménybeszámolója. »
2015. március 24.– április 8. között immáron 8-adik alkalommal szervezünk szörftábort Balin, az Istenek szigetén, melyet az ott található több ezer kisebb és nagyobb szentély és templom miatt hívnak így.  »
Vietnámba indultunk azzal a céllal, hogy ott töltjük a telet és tekintve, hogy állítólag olcsó az élet, egy kicsit utazgatunk és felfedezzük Ázsia kiteos helyeit is. Amint kiértünk utolért minket a balszerencse és egymás után sújtottak minket a vietnámi átkok.. »
Surf & kite
Sokan kérdezik tőlem, hogy mi az, ami minden évben visszacsábít Rodosz szigetére. A válasz egyszerű: mindig süt a nap és fúj a szél, mi kell még?! »
Majdnem minden ember álma hogy utazgasson, világot lásson, hegyek vagy tengerek mellett pihenjen. Számomra a tengerpart az a hely ahol önmagam lehetek, persze ha a szél is fúj. Idén februárban sikerült végeznem a TF-es tanulmányaimmal és így kötöttségek nélkül új lehetőségeket, kihívásokat kerestem.
 »
Négy nap, számtalan különleges helyszín és a wakeboard szcéna legjobbjai két magyar és egy külföldi rider járja be hazánk érintetlen természetes vizeit. »
Már több mint egy hete itt vagyunk a Földközi tenger közepén. Te is tudod, ezerszer jártunk már erre, szinte minden tavasszal visszajövünk. Nem is tudom, mi vonz ide, a pizza, a fagyi, az olasz hangulat, merthogy nem csak a szörfözés az biztos. »
A 10 napos srí lankai táborban SUP, jóga, SUP-jóga és szörf sportoknak hódoltunk. Képes beszámoló a januári kalandról itt: »
Megérkeztek az új SUP deszkáink (SPK-1, SPK-2, SPK-3, SPK-4, Race és Yoga), és alig várják, hogy vízre bocsássuk őket!  »
“Állj fel és evezz!”. Leginkább így fordíthatnánk magyarra a Magyarországon, alig pár éve jelen lévő vízi sportot, ami minden egyes megjelenésekor érdeklődőket vonz a partra.  »
Surf & kite
Van egy hely, ahova minden szél- és hullámlovas vágyik - ez a Hawaii szigetcsoport a Csendes óceán közepén. »
Vietnámba indultunk azzal a céllal, hogy ott töltjük a telet és tekintve, hogy állítólag olcsó az élet, egy kicsit utazgatunk és felfedezzük Ázsia kiteos helyeit is. Amint kiértünk utolért minket a balszerencse és egymás után sújtottak minket a vietnámi átkok.. »
A Fertő tó keleti partján az idei évet a Szörf Világkupa, koncertek és az Österreichs Sommer rendezvénysorozat fesztiváljai fémjelzik.  »
2013. július 25-én csütörtökön a MuMuS Wakeboard verseny az idén nyáron Budapestre költözik, és a városligeti tavon felállított Board Up wakeboard pályán ez alkalommal egyéni kiadással jelentkezik. Biztosra vehetjük, hogy a 100.000 Ft-os pénzdíj nagy nagy küzdelmet hoz majd a Vajdahunyad vár nyújtotta gyönyörű kulisszák előtt. »
Néhány szörfözésből élő arcot kérdeztünk meg, hogy hogyan alakult az, hogy kedvenc sportjuk lett a hivatásuk is.  »