Szórakozás
Nemzetközi Karizma Bajnokság Budapesten
Szeptember utolsó hetében a népszerű mexikói fallabdajátéké, a karizmáé a főszerep a margitszigeti Palatinus Strandon, hazánkban rendezik meg először az Első Európai Egyéni Karizma...  »
A tollaslabda továbbfejlesztett változata: gyorsabb és intenzívebb, mint bármely más ütős labdajáték. A Speedminton®-nal új korszak kezdődött az ütős labda-játékok terén.  »
A hétvégén rendezték meg a 2007-es Páros Magyar Bajnokságot. A Török-Szabóky páros esélyeshez méltóan játszva veretlenül szerezte meg negyedik bajnoki címét. »
Hétvégén a Rózsadomb Centerben elkezdődött a 2006/2007-es Csapatbajnokság őszi fordulója.  »
Befejeződött a Hungarian Open selejtezője, egyetlen esélyes magyar játékosunknak, a háromszoros magyar bajnok Krajcsák Márknak sajnos nem sikerült a kvalifikáció.  »
A hétvégi taksonyi csapatbajnoki döntő teljes sikert hozott az RSE csapatainak. A férfi és a női csapatbajnokságot is a Rózsadombi Sport Egyesület nyerte meggyőző fölénnyel.  »
Illusztris vendégek látogatnak szeptember 28-án Veszprémbe: Peter Nicol, az idei Világjátékok aranyérmese, aki nem mellékesen 50. nagy nemzetközi squash győzelmét ünnepelte ezen a versenyen, és John White korábbi British Open és World Open bajnok tart nyílt bemutatójátékot. »
Az elmúlt évben a Rózsadombi Squash Egyesület (RSE) több világsztár játékost is vendégül látott. Technikájuk mindenkinek tanulságul szolgálhat, ezért az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány tippet, amelyet talán te is tudsz hasznosítani a squashmeccseiden vagy a pályán. »
Az INDESIT ATP rangsorban jelenleg 9. helyen álló Mario Ancic és az adidas megállapodott, hogy a 22 éves horvát játékos ezentúl az adidas támogatását élvezve bekerül a világranglista első 10 teniszező közé.  »
Az 50.000 USD összdíjazású PSA Hungarian Open az RSE játékosa, a háromszoros Európa Bajnok, francia Gregory Gaultier vitte el a trófeát.  »
Megkezdődött hazánk- és a világ - egyik legrangosabb fallabda versenye. »
Csütörtökön, az első forduló nyolc mérkőzésével megkezdődött a Római Teniszakadémián Dunlop Hungarian Open, a fallabda magyarországi történetének legrangosabb nemzetközi tornája. Az 50 ezer dollár összdíjazású viadal főtábláján egy magyar induló is volt, a szabadkártyás Török András azonban mindössze 21 percet töltött a pályán. »