Szórakozás
2018. Június 17-20: OutDoor Show, Friedrichshafen
Idén június 17-20. között kerül megrendezésre az OutDoor Nemzetközi Vásár Friedrichshafenben. 40 országból több mint 950 kiállító érkezik a vásárra.  »
Sokan vagyunk - és évről évre egyre többen -, akik az ősz beálltával sem szállunk le szívesen a bringáról. A főváros közlekedésére ráadásul egyre nehezebb jelzőt találni (a katasztrofális és a kaotikus már rég elcsépelt). Mikor közlekedjen hát az ember biciklivel a városban, ha nem ilyenkor? »
2005. november 12-én szombaton, 10 órakor megnyitja kapuit az Everestgym mászócsarnok. Aznap és vasárnap 10 óra és 23 óra között próbaüzemre kerül sor, melynek alkalmával a belépés mindenki számára ingyenes lesz.  »
Idén ünnepli 15. születésnapját a Hó-show. A téli szezont megnyitó szakkiállítás a jeles alkalomból még több, vonzóbb és színesebb programot kínál november 10-13 között, négy teljes napon át. A kiállításon természetesen a Sportpiac standját is megtalálhatod. Hogy hol? »
Hosszas tervezés, építés, szervezés után kerülhetett megrendezésre a Rákosy Objektum Kupa mászóverseny Sashalmon, szeptember 24-25-én, remélhetőleg éveken át tartó hagyományt teremtve. A viadal egyúttal a Magyar Kupa második boulderfordulója is volt. »
2005 novemberében Kőbányán, a Sibrik Miklós u. 30. szám alatt megnyílik az Everestgym mászócsarnok, mely az üzemeltetők szerint Magyarország és Európa egyik legjobban felszerelt extrémsport-létesítménye lesz. »
Bár itthon a tömegsport még gyerekcipőben jár, azért akad néhány rendezvény, ami már kinőtte a gyerekbetegségeit. Ilyen az Országos Női Sportfesztivál, szeptember 10-én ahol a hölgyek egy sportágat vagy sporteszközt szívesen kipróbálnának, de eddig nem tudták, hol lenne erre lehetőségük. Részletek itt. »
A nagy visszavonulások korát éli a magyar sport. Októberben gyors egymásutánban három élsportolónk zárta le aktív pályafutását: Risztov Éva Európa-bajnok úszónk és Kovács Antal olimpiai és világbajnok cselgáncsozónk után legutóbb Kropkó Péter, a hazai triatlon legnagyobb alakja, sokszoros Ironman-győztes intett búcsút. A Sportpiacnak a körülményekről is beszélt. »
2005. november 12-én és 13-án kerül sor Excelsior boulder-kupára, amely immár a hetedik lesz a verseny történetében. »
A Grand Canyon eddig is az USA egyik legnagyobb turista látványossága volt. Ráadásul most egy üveghidat építenek, amiről lenézve megdöbbentő lesz a látvány. A megnyitóra valószínűleg már a bázisugrók is fenik a fogukat.  »
2005. október 22-én a "IV. Masters úszónap az egészségért" rendezvény keretében az ország különböző pontjain tíz uszoda várja majd a sportolni vágyókat, hogy együtt ússzanak 2000 métert, népszerűsítve a hosszútávúszást és támogatva a vidéki hosszútávúszó-szenior klubokat. »
Aki megfelelő fizikai kondiba akar kerülni a síszezonra, annak nem árt már most elkezdeni a felkészülést. A sífutók a ma nagyon divatos nordic walkingot állítják csatasorba, és aki kipróbálná a száraz edzéseket, az Budapesten is megteheti.  »
Hétfőn Szegedre érkezik a Balkan Tour népes gárdája, hogy elkápráztassa a szerencsés résztvevőket! Aki a rendhagyó hétközi időpont ellenére el tud szabadulni, az ne hagyja ki az emlékezetesnek ígérkező eseményt a szegedi parkban és másnap, a fővárosban. »