Szórakozás
2018. Június 17-20: OutDoor Show, Friedrichshafen
Idén június 17-20. között kerül megrendezésre az OutDoor Nemzetközi Vásár Friedrichshafenben. 40 országból több mint 950 kiállító érkezik a vásárra.  »
Szeptember 2-án Észak-Olaszországban, Arco városában ismét megrendezésre került az Arco Rock Legend díjátadó ünnepsége, ahol ismét megválasztották az év legjobb sziklamászóit. »
Outdoor tippek
1987 óta minden év szeptemberének első hétvégéjén Arcoban gyűlnek össze a sportmászás szerelmesei, hogy szemtanúi lehessenek a világ élvonalába tartozó sportolóknak, akik ez alkalommal eldöntik maguk között, hogy abban az évben ki a legjobb a legjobbak közül. »
Az európai outdoor-ipar 79%-os részesedéssel büszkélkedhet a világpiacon és az éves forgalom a kontinensen meghaladja az 5 milliárd eurót. A július 23-tól, 26-ig Friedrichshafenben rendezendő kiállítás és vásár főleg a nők kíváncsiságát és érdeklődését próbálja majd kielégíteni.  »
Outdoor tippek
Nincs is szebb annál, ahogy a műfüves vagy salakos kispályán egy-egy csel vagy lövés után úgy érezzük magunkat, mint Ronaldo, Zidane vagy éppen Gera Zoltán. És persze mindenki csak nevet, amikor utólag egy kósza videofelvétel láttán egy bénázó, pocakos, enyhén lelassult, botladozó, de annál lelkesebb focistát láthatunk saját személyünkben. Na de az már senkit sem érdekel, hiszen a dicsőség és a játék a miénk, amikor a kispályán kergethetjük a labdát. Sorozatunk következő részében bepillantunk a kispályás meccsek előtti felkészülésbe, az edzettség fokozataiba, valamint a legelengedhetetlenebb felszerelések különböző minőségi kritériumaiba. »
Szkafanderes emberek hajolnak föléd, matatnak a sebedben, a gennyes kelések kifakadnak és a kamerába fröccsennek. Ismerős képek, ugye? Az amerikai akciófilmek kedvelt témája a világméretű katasztrófát előidéző gyilkos vírus. De a valóságban nincs szükség szuperhősökre, elég egy "mezei", fehér köpenyes körzeti orvos, aki beadja az életmentő védőoltást, és már indulhatsz is szafarizni a dzsungelbe, vagy hegyet mászni. »
Igen, idén 2006. május 24-én újra lesz Kihívás Napja, ahogyan volt tavaly, tavalyelőtt és azelőtt egészen 1992 óta. 2006-ban sportjátékunkat a Kihívás Napját a McDonald's Magyarországi Étterem Hálózat Kft. támogatja, és ennek megfelelően 2006-ban McDonald's Kihívás Napjáról beszélhetünk. »
Outdoor tippek
Április 20-án 18 órakor a Magyar Földrajzi Társaság Hegymászó szakosztályának előadássorozata keretében Vörös László tart előadást az Annapurnáról.A BELÉPÉS DÍJTALAN!  »
Outdoor tippek
2006. április 1-jén, 10 órától a Mountex-Ház Boulder Club rendezésében kerül sor a második idei boulder versenyre. Nevezni a helyszínen, a verseny előtt lehet majd. »
Outdoor tippek
Dobos Feri exkluzív beszámolója a Merida cég évenként megrendezett sajtótáborából, ahol világsztárokkal tekerhetett minden nap, csúcstechnikájú kerékpárokon. »
Nincs is szebb annál, ahogy a műfüves vagy salakos kispályán egy-egy csel vagy lövés után úgy érezzük magunkat, mint Ronaldo, Zidane vagy éppen Gera Zoltán. És persze mindenki csak nevet, amikor utólag egy kósza videofelvétel láttán egy bénázó, pocakos, enyhén lelassult, botladozó, de annál lelkesebb focistát láthatunk saját személyiségünkben. Na de az már senkit sem érdekel, hiszen a dicsőség és a játék a miénk, amikor kispályán kergethetjük a labdát. »
Szeretettel várunk minden érdeklődőt és önmagát próbára tevőt 2006. szeptember 9-én, szombaton 9 órára Csobánka Oszoly alatti pihenőjéhez az idei Triatlonra, melyen a versenyzők egyéniben vagy háromfős csapatokban (váltó) mérhetik fel állóképességüket. »
A bajnokság több országos helyszínen, 'Mester', 'A' illetve 'B' valamint 'Utánpótlás' kategóriában indul. A Nestea hosszú távú elkötelezettségként segíti a bajnokságot, a strandröplabda sport fejlődését és népszerűsítését.  »
Outdoor tippek
Már az újságárusoknál a Sportpiac május-júniusi száma! A címlapon ezúttal Bódi Sylvit, a 2002-es év magyar playmate-jét láthatjátok, akinek további különleges képei teszik még izgalmasabbá a "barangolást" az extrém sportok világában. »
Sokan kérdezik tőlünk, van-e recept a tökéletes akcióvideo elkészítéséhez. Az alábbiakban néhány ötlettel segítünk abban, hogy olyan filmet készíthess, ami mindenki számára kellemes kikapcsolódást nyújt. Legyen szó akár nyaralási videóról, nagybátyád hasra eséséről az öregfiúk meccsen vagy kölyökkutyánk szőnyegre vizeléséről. Szabó István műveihez hasonló remekeket azért még nem leszel képes készíteni, de mindenképpen javíthatsz filmed megítélésén, ha betartod a következő alapvető szabályokat: »
"...Gyümölcsnap...minden kanál joghurt egy kanál orvosság...reggel három mély térdhajlítás...délben, nyitott ablaknál három mély be- és kilégzés, a mai csodadoktoroknak ezer receptjük van, amelyek segítségével nemcsak százötven évig élhet, hanem örökifjú, ruganyos és szép is maradhat az ember." »
2008. április közepétől a nyári szünet kezdetéig tartó időszakban a Magyar Turisztikai Egyesület (MATUR) Lovas Tagozata negyedik alkalommal szervezi meg a Nyitott Lovardák programsorozatot. »
Outdoor tippek
A svéd Tomas Olsson és a norvég Tormond Granheim március 29-én indult Milánóból, hogy az Everest északi oldalán érjenek fel a Föld legmagasabb pontjára. Mindezt azért, hogy utána lesíeljenek, farkasszemet nézve a halállal. A két "megszállott" beszámolóját olvashatják az első hétről. »
Outdoor tippek
Budán, a Budafoki úton egy elhagyatott gyártelep egyik épületében nyílt meg "Magyarország legszórakoztatóbb mászófal-terme", a Mászóbirodalom »
Outdoor tippek
A sportszerek piacának legbefolyásosabb szervezete, az ISPO idén is odaítélte díjait az év legjobb termékeinek. A 13. Brandnew Awardra 25 országból 171 nevezés érkezett, a díjakat a fődíj mellett hét különböző kategóriában ítélték oda.  »
Outdoor tippek
Régi álmunk vált valóra, amikor január elején, egy hideg reggelen a Ferihegyre érkeztünk, s becsekkoltunk a Kubába tartó charterjáratra. »