Szórakozás
2018. Június 17-20: OutDoor Show, Friedrichshafen
Idén június 17-20. között kerül megrendezésre az OutDoor Nemzetközi Vásár Friedrichshafenben. 40 országból több mint 950 kiállító érkezik a vásárra.  »
Outdoor tippek
A "hülyeségnek" van orvosi definíciója, de erre talán még a tudomány sincs felkészülve. Egy brit hegymászó tavasszal a világ legmagasabb hegyét szeretné mászókának használni. »
A francia Montagnes magazin évről évre kitűnteti az év legjobbnak ítélt hegymászóit, idén 16. alkalommal rendezték meg az eseményt, idén két szlovén hegymászó vehette át az Arany Jégcsákány díjat.  »
Outdoor tippek
Az idő rosszabbra fordult a BC-n az ünnepek alatt. Tarasewicz, Berbeka és Heinrich nem tudtak a tervek szerint haladni, így volt idejük mesélni a tapasztalataikról.  »
Outdoor tippek
A megfelelő hőszabályozás sikere elsősorban rajtunk múlik. Tisztában kell lenni a hő mozgásmechanizmusaival, a szervezet működésével, azzal, hogyan reagál különböző környezeti hatásokra.  »
Outdoor tippek
Az expedíció folytatódik, az Artur Hajzer és Krzysztof Wielicki vezette lengyel csapat a BC meghódítása után most a Nagna Parbatnál jár.  »
Outdoor tippek
Miért is olyan legendás verseny az arcói Rock Master? Mert a huszadik alkalommal megrendezett ünnep a mászósport szíve-lelke - rengeteg néző, elképesztő technikai megoldások és hihetetlen drámák a falon.  »
Outdoor tippek
A szovjet utódállamokban még mindig nem stimmel valami. Nem bírnak magukkal. Már annyira "unják" a Kaukázust és az Elbruszt, hogy mindig kitalálnak valamit, hogy meg legyen a napi betevő adrenalinbombájuk. »
Outdoor tippek
2006. október 13-án 22-en jöttek el a kerekesszékes napra Gödöllőre, a csodaszép Domonyvölgybe. A lovaglás, a quadozás és a lovaskocsikázás óriási élmény volt. »
Szombaton, délután Nepálban, az indiai határ közelében eltűnt egy helikopter 24 emberrel a fedélzetén, köztük hét WWF-es munkatárssal.  »
A Honda Motor Co. és a Honda Hungary Kft. is mindig különösen nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy lehetőségeihez mérten karitatív szervezeteket, egyesülteket támogasson, munkájukat adományokkal segítse.  »
A börzsönyi éjszakai teljesítménytúrát 2007. február 10-én rendezik meg immár 15-ik alkalommal ifj. dr. Farkas Zsolt emlékére a Börzsönyben.  »
Outdoor tippek
A február 2-4. között meghirdetett jégmászó verseny a szokatlanul enyhe időjárás miatt elmarad. A versenyt Miskolc-Felsőhámoron új időpontban rendezik meg.  »
Outdoor tippek
Simone Moro csatlakozik a lengyelekhez, hogy akklimatizálódjon a Broad Peakre indulás előtt. "Eddig jók vagyunk"- mondta Artur Hajzer miután két társával rögzítettéka 5800 m-es kötelet, így készítve elő az utat a C2 felé.  »
Outdoor tippek
El sem tudjuk képzelni, mennyire fontos szerepet játszik életünkben a hőháztartásunk. A megerőltető mozgás eredménye nemcsak a fáradtság, hanem az izzadás is. »
Az Artur Hajzer és Krzysztof Wielicki vezette lengyel csapat elhagyta BC-t, és Latobah glecseres vögye Nanga Parbat bázisa felé vette az irányt.  »
Az FTSK Excelsior SE immáron 8. alkalommal rendezte meg az Excelsior Boulder Kupát, az FTSK Excelsior SE boulder teremben.  »
Todd Skinner, a világhírű hegymászó, aki már mintegy 26 országban döntött meg rekordokat, halálát lelte egy mászás közben, Kaliforniában.  »
Outdoor tippek
Az idén immár 33. alkalommal megrendezett esemény a világ egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező szabadtéri mászóversenye.  »
Steph Davis a mászás minden ágában kipróbálta már magát, mászott a világ szinte minden táján, így például Pakisztánban, Patagóniában, Kirgizisztánban, egyedül, expedícióval, mindenhogy.  »
Outdoor tippek
A Magyar Szabadidősport Szövetség által rendezett Női Mozgásfesztivál ebben az évben is nagy sikerrel zárult.  »