Szórakozás
2018. Június 17-20: OutDoor Show, Friedrichshafen
Idén június 17-20. között kerül megrendezésre az OutDoor Nemzetközi Vásár Friedrichshafenben. 40 országból több mint 950 kiállító érkezik a vásárra.  »
Outdoor tippek
Ha a hegy nem megy a futóhoz, a futó megy a hegyhez. A Sportpiac Magazin szeptemberi számában tippeket adunk, amivel legyőzheted hegyfóbiádat. »
Mind az ötszáz jegy elkelt az első ízben megrendezett Nativa Fittnapon, augusztus 25-én, szombaton. A BSI legújabb fitnesz rendezvényén Béres Alexandráé, és két új mozgásformáé, a kangoo jumps-é és az xco-é volt a főszerep. »
Outdoor tippek
A Szigeti Sportvarázs a fővárosi önkormányzat által szervezett legjelentősebb szabadidős sportrendezvény Budapesten, melyet most már harmadik éve élvezhet a főváros és környékének közönsége.  »
Outdoor tippek
Megérkezett a tavasz és a téli semmittevés kézzel jól tapintható jelei láthatók a testünkön, amit persze a mérlegünk segélykiáltása is nyomatékosít sajnos. Ez az átka, ha kizökkenünk a megszokott, szabadtéri sportos életvitelünkből. A legtöbb pasi focival tölti a sportra szánt szabadidejét, de vajon tényleg megszűnnek a lehetőségeink, ha beköszönt a tél? »
Már az újságosoknál a Sportpiac felüdülést nyújtó, május-júniusi száma! Nézzük, miről olvashatsz benne! »
Megérkezett az első közös kép is arról a Mount Everestre tartó expedícióról, melynek Jelinkó Attila személyében magyar résztvevője is van. Ugyanebben az időben Klein Dávid és Várkonyi László is elindultak a csúcsok csúcsa felé.  »
Outdoor tippek
A IX. Hámori Nemzetközi Jégmászó és Dry Tooling Versenyt eredetileg február elejére tervezték a szervetők, de az enyhe idő miatt a mínuszokban bízva végül február végére halasztották. »
Hamarosan új mászófal nyílik Székesfehérváron! 60 m2 alapterületen Kb 180 m2 falfelülettel. Boulder lehetőség, és 5 köteles út, egyenlőre 7.5m falmagassággal.  »
Outdoor tippek
A Balassagyarmati Hegymászó Klub idén 14. alkalommal rendezte meg az immár hagyományos, nagy sikerű Palóc Kupa 2007 nemzetközi sportmászó versenyét.  »
Robert Falcon Scott brit felfedező és tengerésztiszt dédelgetett álma volt, hogy első emberként érje el a Déli-sarkot. E vágya nem teljesült, mert riválisa, a norvég Roald Amundsen alig több mint egy hónappal megelőzte.  »
Magyar lovasok a Góbi-sivatagban, Pókemberek Svájcban, tengeri kajak Velencében, magyar szörfös Hawaiin- megjelent a Sportpiac magazin őszi száma! »
Hol és mikor lehet Magyarországon sziklát mászni? A Magyar Hegy- és Sportmászó Szövetség által kiadott listából most megtudhatod. »
Outdoor tippek
A Magyar Canicross Se 2006-ban javasolta az ECF közgyűlése pedig idén márciusában eldöntötte, hogy 2008-tól ECF Európa Kupa Sorozatot indít.  »
Outdoor tippek
Tábortüzet rakni első ránézésre egyszerűnek tűnik, de ha lépésről lépésre áttekintjük egy biztonságos és hatékony tűz építését, akkor már nem is annyira.  »
Outdoor tippek
Ingyenes lovaglási lehetőség országszerte, április közepétől két hónapon át! »
Kellemes idő és nagyszerű körülmények fogadták a Shopping City Süd mellett elhelyezkedő BSFZ Südstadt-ba kilátogató mintegy 350 nézőt.  »
Outdoor tippek
Újabb részleteket tudtunk meg a február 12-ei tragikus magyar hegymászóbalesetről. Sajnos, ezzel már nem tudjuk megváltoztatni a megváltoztathatatlant, de szeretnénk a hiteles verziót felvázolni.  »
A "Holnap is mászhassunk!" pályázatot 2004. évben indította útjára a Magyar Hegy- és Sportmászó Szövetség.  »
Megközelítés: GPS-koordináták: N48 06.403 E20 38.084. Vonattal: Miskolc Tiszai pályaudvarról 1-es busszal vagy villamossal Diósgyőrig, majd 5-ös vagy 15-ös autóbusszal Felsőhámor megállóig. Autóval: Miskolc-Diósgyőr-Majális park-Felsőhámor útvonalon vagy a Bükk hegységen keresztül Eger irányából.  »
Két magyar hegymászó vesztette életét február 12-én az Olasz-Alpokban. »