Szórakozás
2018. Június 17-20: OutDoor Show, Friedrichshafen
Idén június 17-20. között kerül megrendezésre az OutDoor Nemzetközi Vásár Friedrichshafenben. 40 országból több mint 950 kiállító érkezik a vásárra.  »
Az élet vizét még nem találtuk meg - buták bánatára, okosak örömére. Az örök unalmas is lenne. Tiszta, éltető vízre azonban szüksége van minden élőnek. Az emberszabásúak egyik alcsoportjába tartozó Túrázó Hungarikusz viszont elképzelhető, hogy tud hozzájutni a megfelelő minőségűhöz.  »
A Tiszaújvárosban három évvel ezelőtt, a Triatlon Nagyhéten bemutatkozó futásíjászat most visszatér a Nagyhét programjába. »
Outdoor tippek
Május 17-én kerül megrendezésre az idei harmadik minősítő és rangsoroló futásíjász verseny. A helyszín már-már hagyományosnak számít, hiszen ezen a helyszínen - Pilismarót - már ez a harmadik verseny. »
Outdoor tippek
Minden szempontból rendhagyó verseny volt a Klébi Boulder! Az izoláció valóban hermetikusan lezárt terem volt, ahonnan csak a duda megszólalásakor jöhettek ki a versenyzők; kukkolásra egyáltalán nem volt lehetőség!!  »
2008. március 29-30-án kerül sor a A 2008. évi Magyar Kupa 1. fordulójára a Hannibál Sport Egyesület és az Oladi Általános Művelődési Központ Savária Ifjúsági Centrum rendezésében. »
Babcsán Gábor írásából kiderül, mire figyeljünk leginkább, mikor új utakat szeretnénk meghódítani a sziklák oldalán. A magyar sziklamászás egyik úttörője felfedi kulisszatitkait.  »
Országos ranglistaversenynek adott otthont január 26-án Szegeden a Gellért Szabadidőközpont. Ebben a minőségben most mutatkozott be először a jeles alkalomra "felturbózott" szegedi mászófal. Az esemény kiválóan működő szakmai hátterét a Karma Sportmászó Klub adta. »
A hegyekben itt a tél, így előkerülhetnek a hótalpak és a szánkók, melyeket kutyusok repítenek majd a Bakony rengetegeiben! Az Orange Peak Outdoor csapata ilyen túrákra is várja az előjelentkezéseket a jövő évi szezonra. »
A világ legmagasabb csúcsát szeretné megmászni Klein Dávid és Várkonyi László. Az EDGE 8000 - Eseményhorizont égisze alatt, a Magyar Everest Expedíció (2008) jövő év tavaszán indul útnak.  »
Bemutatta új modelljét a SEAT. Az alkalomból Kovács Katalin olimpikonunk egy hófehér Altea freetrackkel lett boldogabb. »
Mányoki Attila hosszában, megállás nélkül átúszta a Balatont. A több mint 80 kilométeres távot 25 óra 32 perc alatt teljesítette. »
Az évad 3. futama a festői Dunakanyar egyik községében, Pilismaróton került megrendezésre. A verseny házigazdája, Székely Árpi már a teljesen elkészült pályával várta a résztvevőket. Az időjárás a kegyeibe fogadotta a csapatot, kora nyári időben volt részük. »
Nagy sikernek bizonyult az 1. GARMIN GPSGames Műhód Fesztivál, amelyre május 3-án Gánton került sor. A Vértes lábánál fekvő kis faluba több százan érkeztek, hogy próbára tegyék navigációs képességüket, részt vegyenek egy játékos versengésben. »
Doug Scott, a világ egyik legismertebb hegymászója tart előadást Budapesten április 28-án. A hegymászó 45 expedícióban vett részt Ázsia hegységeiben, melyek során 40 csúcsra jutott fel.  »
Outdoor tippek
Játékos, pecsétgyűjtős természetjárás családdal, barátokkal, egyénileg, gyalogosan, kerékpárral, lóháton, kutyát sétáltatva, CSAK ÉLŐ ERŐVEL! »
Outdoor tippek
Kumin Ferenccel, a Magyar Geocaching Egyesület elnökével készült beszélgetésünkből kiderül, hogyan fejlődött a játék az évek során, mik az egyesület közelebbi és távolabbi céljai.  »
Patonai Péter soproni hegymászó az idén októberben lett lavinaomlás áldozata, az ausztriai Hochschwab-hegység 1800 méteres magasságában. Emlékére december 30-án túra indul. »
Outdoor tippek
A jégcsákányok a hozzá nem értőknek csupán egyszerű szerszámok. Aki azonban az életét köszönheti egy ilyen "egyszerű" szerszámnak, az nyilván egész mást gondol erről. A profi hegymászók egyik alapfelszerelését szedtük darabokra. »
A mászótudás gyarapításának újabb állomása lehet a kilencedik évét megért Excelsior Boulder Kupa. A téli versenyekre való felkészülés jegyében szervezett eseményre november 10-én kerül sor. »
"Hogy juthattunk idáig?" - kérdem magamban a legvégsőkig elcsigázott testtel és elmével. Szememet lehunyva, fejem a kötélen támasztva végtelen reménytelenségben kérdem - "Mikor rontottuk el?" »