Szórakozás
2018. Június 17-20: OutDoor Show, Friedrichshafen
Idén június 17-20. között kerül megrendezésre az OutDoor Nemzetközi Vásár Friedrichshafenben. 40 országból több mint 950 kiállító érkezik a vásárra.  »
Idén a szokásosnál egy hónappal korábban, június 18-21 között rendezik meg az OutDoor Nemzetközi Vásárt Friedrichshafenben. Mintegy 40 országból több mint 900 kiállító érkezik a vásárra.  »
Idén június 18-21. között rendezik meg az OutDoor Nemzetközi Vásárt Friedrichshafenben. Mintegy 40 országból több mint 900 kiállító érkezik a vásárra. Az idei vásár kiemelt témái az outdoor lazulás és a futás. »
22. alkalommal kerül megrendezésre az OutDoor Nemzetközi Vásár Friedrichshafenben, 40 országból több mint 900 kiállító érkezik a vásárra.  »
40 országból több mint 900 kiállító érkezik az idei az OutDoor Nemzetközi Vásárra Friedrichshafenben. Programok napi bontásban, látogatói infók, részletek itt. »
Egy hét múlva megnyitja kapuit az OutDoor Show 2013. Július 11-14 között sportrajongók ezrei találkozhatnak a sportszergyártók legújabb termékeivel, fejlesztéseivel a nemzetközi vásáron Friedrichshafenben. Látogatói infók, részletes programok napi bontásban itt.>> »
A klasszikus tavi átúszás 2013-ban újra életre kel. A helyszínen, Mörbisch am See körül különféle távokat jelölnek ki mindenkinek, a hobbiúszóktól kezdve egészen az élsportolókig. Gyerekek részére is – korosztályok szerint eltérő távolságokkal – ajánlják a közkedvelt aquathlont, amely az úszás és futás kombinációja. »
A világ tizenegy kiváló versenyzője készül a 2012-es Red Bull Sziklaugró Világbajnoki Versenysorozat júniusi szezonnyitójára.  »
Újabb yosemite-i mászólegenda látogat kishazánkba, Lynn Hill személyében. A Nose (El Capitain) első szabad átmászója a Corvin moziban tart előadást a magyar közönségnek. »
Monumentális lovas ünnep a világ legjobb lovas sportolóival és hazai hírességekkel. Sztárvendég a világhírű francia kaszkadőr: Lorenzo. December 2-4: V. OTP Lovas Világkupa hazai hírességekkel
 »
Outdoor tippek
Kevésbé tudott, hogy országunkban és Európában négy féle borrelia baktérium okozza e komplex kórképet.  »
Ausztria túraútvonalain a csend pillanatai mellett különleges élmények várják, legyen szó túrázásról, kerékpározásról vagy akár gasztronómiai élvezetekről... »
21.507 szakmai érdeklődő látogatott el az idei OutDoor Nemzetközi Vásár Friedrichshafenbe, ahol 960 kiállító termékeit, újdonságait csodálhatta meg, próbálhatta ki. »
Néhány évvel ezelőtt a síszezon egész egyszerűen Ausztriában mindenhol december 21-én vette kezdetét. Viszont most már Ausztria különböző sírégióiban és síparadicsomaiban a legkülönbözőbb időpontokban vágnak bele az aktuális síszezonba.  »
2014. Július 10-13. között ismét megrendezik az OutDoor Nemzetközi Vásárt Friedrichshafenben. Látogatói infók, részletek itt. »
Megnyitott az OutDoor Show Friedrichshafenben, ahol a sportszergyártók legújabb termékeivel, fejlesztéseivel találkozhatnak a látogatók. Részletes programok itt.>> »
2013. július 11-14. között ismét megrendezik az OutDoor Nemzetközi Vásárt Friedrichshafenben. Látogatói infók, részletek itt. »
2012. július 12-15. között ismét megrendezik az OutDoor Nemzetközi Vásárt Friedrichshafenben. Látogatói infók, részletek itt.>> »
Monumentális lovas ünnep a világ legjobb lovas sportolóival és hazai hírességekkel. Sztárvendég a világhírű francia kaszkadőr: Lorenzo
 »
A fagyos, téli hideg időjárásban különösen oda kell figyelnünk arra, hogy a szabadban töltött idő alatt elkerüljük a fagyási sérüléseket.  »
A kullancsok és a szúnyogok nem csak nyári esténket, erdei túránkat tehetik kellemetlenné: vérszívóink közül ők jelentik a legkomolyabb betegségforrást az emberre nézve. »