Egészség
2018. június 20-25.: Everness Fesztivál
Tölts 5 napot a Balatonnál a tudatosság, a nyitott gondolkodás, az egészséges életmód, a mozgás, a zene és valódi kikapcsolódás szellemében.  »
Idén júniusban hatodik alkalommal nyitja meg kapuit hazánk legnagyobb életmódfesztiválja, az Everness.  »
Megnéztük az Everness fesztivált és megállapítottuk, hogy a hely a vibráló nyüzsgés és zsúfoltság ellenére is tökéletesen alkalmas a testi és szellemi feltöltődésre. »
2016. május 8., vasárnap Yogafest az Akváriumban! Ismerd meg a jóga tradicionális irányzatait! INGYENES előadások és gyakorlások egész nap 4 teremben. »
A jóga mindenkié – legalábbis, ha áttekintjük a most legnépszerűbb irányzatokat, rájövünk, hogy bármilyen korú, adottságú, testsúlyú ember
kacérkodjon is a jógázás gondolatával, némi kutatómunka után egészen biztosan megtalálja a hozzá leginkább illő stílust. »
A 10 napos srí lankai táborban SUP, jóga, SUP-jóga és szörf sportoknak hódoltunk. Képes beszámoló a januári kalandról itt: »
Idén is vannak jógaórák a margitszigeti Nagyréten, sőt előadásokat is hallgathatunk a témában. »
Tölts 5 napot a Balatonnál a tudatosság, a nyitott gondolkodás, az egészséges életmód, a mozgás, a zene és valódi kikapcsolódás szellemében.  »
Az idei Napforduló Jógafesztivál a szokásos helyszínen, a (volt) Holdudvar melletti füves réten, a nagy platánfa alatt és környékén fog bekövetkezni. A programok ingyenesek, jógamatracot, nap elleni védelmet, ételt-italt hozzatok magatokkal!  »
Különleges programra kerül sor április 10-én, vasárnap a Dürer Rendezvényházban. Déltől este 9-ig jógaórákkal, bemutatókkal, asztrológai elemzéssel, vásárral, előadásokkal, és vegetáriánus büfével várják az érdeklődőket. Belépés ingyenes! »