Az előfutárnak számító Nemzetek Kupáját május 10-11-én, a vb-t augusztus 6-9-éig rendezik Újbudán, a Mérnök utcai Sporttelepen, a DETECT Minigolf Központban.  »
Highland Golf Club & Academy 36 hektáros golfkomplexum a főváros XXII. kerületében, a Duna jobb partján terül el a karsztos Tétényi-platón. »
38 hektáros, alapjában sík, de enyhén dombos területen épül a 9 lyukú ( par 36-os ) pályánk, melyet két lépcsőben adunk át a tanulni és gyakorolni vágyók számára. 2007.év áprilistól vehették birtokba a játékosok az első 6 szakaszt (2 db par 3-as, 1 db par 5-ös és 3 db par 4-es), 2008. év folyamán a további három szakasz is elkészül. »
Az Old Lake Golf & Country Club területén található Diana Golf Hotel speciális szolgáltatása a kezdők részére tartandó golfoktatás és bemutató. »
A Birdland Golf & Country Club 1991-ben nyitotta meg kapuit Bükfürdőn (mint az első számú Championship pálya Magyarországon), ahol egy komoly kihívást jelentő, 18 lyukú, par 72-es golfpálya a pannon klíma, és festői táj várja a játék kedvelőit.  »
A golf egy füves pályán játszható sport. Ez labdajáték nagy hagyományokkal rendelkezik, a játékosok számát világszerte 60 millióra becsülik. A golf őshazáját hasztalan dolog keresni, mert sok nemzet vallja magáénak. »
Ez a Balaton partján fekvö páratlan terület kívállóan alkalmas egy 18 lyukú Championship Golfpályának. Közvtelen a tó szomszédságában fekvö telek már a múltban is a pihenés és az üdülés szolgálatában állt.  »
A Klub Diósdon (Budapesttől mintegy 15 km-re) található. A gyakorló pálya mellett idén tavasztól megnyílik a 6 lyukas (par 3-as szakaszokból álló) pályánk is mely ismét kedves vendégeink rendelkezésére áll! »
A Pólus Palace Thermal Golf Club Hotel Budapest legközelebbi és legvonzóbb golfközpontja, mely 75 hektáron terül el, mindössze 20 percre a belvárostól. »
Máriavölgy Budapest belvárosától mintegy 40 perces autóútra található, ahol a XIX. században a Habsburg család kúriája volt. A látogatót a 200 éves platánfasor vezeti Máriavölgybe.  »
A érvényben levő golfszabályok szerint egy játékos legfeljebb 14 ütőt vihet magával a golfpályára. Az ütők ötféle ösztályba sorolhatók be hosszuk, az ütőfej dőlésszöge (loft), illetve az anyaguk alapján. »
A golf sport és szórakozás egyszerre. Mindenki játéka. Az az egyéni sport, amit a legtöbben (majdnem70 millióan) űznek a világon. Egyedülálló sport, ami az idők folyamán meg tudta őrizni hagyományait és szellemiségét.  »