MTB
Újdonság: tolatóradaros kerékpárszállító!
Van egy kerékpárszállító, amely akár 180 km/h sebességterhelést is kibír, és, ami elektromos tolatóradarral teszi biztonságosabbá a bicikliszállítást. Kb. 20 másodperc felszerelni,...  »
Újdonságok
Bemutatjuk a legújabb vízbiztos okostelefont. »
Extrém teszt
A Red Bull Air Race gyorsasági műrepülő világbajnokság 2010-ben visszatér Windsorba, Ontarióba, miután tavaly a kanadai város adott otthont a sportág története egyik legizgalmasabb versenyének. »
Extrém teszt
December 7-én, hétfőn este fél hétkor vetítik az Adenaline and Turbulence című dokumentumfilmet az Örökmozgó moziban. Ez a legsikeresebb magyar extrémsport film, három rangos nemzetközi fesztiválon nyert díjat. »
Extrém teszt
Most hétvégén kerül sor a Red Bull Air Race gyorsasági műrepülő világbajnokság 2009-es szezonzáró futamára Barcelonában. Besenyei Péter a legutobbi, portoi versenyen a 4. helyen végzett, így minden esélye megvan, hogy akár dobogós helyen zárjon a hétvégén.  »
Extrém teszt
Hamburgból Svájc szívébe érkezvén itt is főként német szavaktól lesz hangos a Red Bull Cliff Diving sziklaugró versenysorozat szeptember 5-i, utolsó előtti versenye.  »
Extrém teszt
A 2009-es Red Bull sziklaugró világbajnoki versenysorozat dél felé veszi az irányt, hogy Európa után Ázsiát is lázba hozza. Az ötödik állomásként szolgáló törökországi Antalya környékén a Földközi-tengert tökéletes helyszín a versenyre.  »
Extrém teszt
A 24 éves Takáts Pál akrobatikus siklóernyős egyetlen magyarként képviseli hazánkat. Július 19-én Salzburgból startoltak a siklóernyősök egyik legösszetettebb versenyén, a Red Bull X-Alps-on. »
Extrém teszt
Július 8-9-én immáron tizenharmadik alkalommal rendezi meg a JET-SKI STAR KUPÁT a dunaharaszti Universum Vízisportcentrumban a Magyar Jet-ski Szövetség. »
Extrém teszt
A Red Bull Cliff Diving 2009 sziklaugró világbajnokság franciaországi La Rochelle-ben rendezett első fordulóját Andrej Ignatenko ukrán versenyző nyerte. Most hétvégén, június 20-án Rotterdamba érkezik a világ 12 legjobb sziklaugrója. »
Extrém teszt
San Diegó-i nagyszerű győzelmével Ivanoff felzárkózik Arch mögé. Paul Bonhomme-ot megelőzve Nicolas Ivanoff feljött a második helyre, miután a május 9-10-i San Diego-i futamon legyőzte a brit ászt. Akár a jelenlegi éllovas osztrák Hannes Arch elé is feljöhet. »
Extrém teszt
A tél egyetlen pénzdíjas wakeboard versenyén 12 meghívott pro rider induló között három külföldi versenyző is rajthoz áll: Duncan Zuur, Robert Pokovec és Bernhard Hinterberger! »
Extrém teszt
A repüléstörténet legendás alakja, Joseph Kittinger ezredes mutatja be a Red Bull Stratos kutatási programját, amelyek célja az adatgyűjtés a hangsebességet meghaladó szabadeséssel kapcsolatban, elsőként átlépve a hangsebességet, pusztán az emberi testet használva. »
Extrém teszt
500 bázisugró vetette magát alá egy 275 méter magas hídról az Egyesült Államokban. A legszerencsésebbek akár 4-5 másodpercig zuhanhattak szabadon, mielőtt kinyitották volna az ejtőernyőjüket.  »
Extrém teszt
Az orosz Artem Silchenko második győzelmét szerezte a 2009-es Red Bull Cliff Diving sziklaugró világverseny svájci fordulóján. »
Extrém teszt
Az "Adrenaline and Turbulence" című magyar dokumentumfilm nyerte a legjobb extrémsport-filmnek járó elismerést a svájci Le Diablerets hegyi filmfesztiválon ( www.fifad.ch). »
Extrém teszt
Vége az év legnagyobb siklóernyős kalandjának! A 4. Red Bull X-Alps július 19-én indult útjára és elképesztő, eddig még nem látott gyorsasággal, nem egészen tíz nap alatt a svájci Christian Maurer teljesítette a 818 km-es távot Salzburgtól, Monacóig. »
Extrém teszt
2009. július 4-én és 5-én tartják a Magyar Sárkányhajó Szövetség szakmai támogatásával a Dragon Aktív Kft. rendezésébent a most már hagyományos, III. Budapesti Sárkányhajó Fesztivált és Magyar Kupa futamot a Lágymányosi Öbölben. »
Extrém teszt
A szakadó eső és az erős szél ellenére mintegy 15.000 néző volt kíváncsi a 26 méteres magasságban a víz fölé emelt platóról végrehajtott ugrásokra Rotterdam régi kikötőjében, a 2009-es Red Bull Cliff Diving sziklaugró versenysorozat második állomásán. »
Extrém teszt
Besenyei Péter gépének megrongálódása miatt sajnos nem tudott rajthoz állni, ám izgalmakban így sem volt hiány, a brit Paul Bonhomme a vasárnapi Red Bull Air Race világbajnoki versenysorozat kanadai windsori állomásán elsöprő győzelmet aratott osztrák riválisa, Hannes Arch felett. »
Extrém teszt
A világ legjobb kajakosai, bázisugrói, sziklamászói, és siklóernyősei, montisai, kajakosai gyűltek össze Interlaken-ben, hogy részt vegyenek azon a 7 napos kalandon, ahol az 5 sportág legizgalmasabb pillanatait örökítik meg mint¬egy 5 percben.  »