Egészség
2018. november 25: Eisberg Fitbalance
A Papp László Sportaréna ad otthont 2018. november 25-én az Eisberg Fitbalance Fesztiválnak, ahol 20 színpadon közel 200 oktató, valamint a legnevesebb prezenterek tartanak órákat! Programok ITT!  »
A vízválság: vihar a teáskanálban. Ma, miközben víz önti el Banglades falvait, mi feltöltjük otthoni úszómedencéinket; míg teljes szigetek tűnnek el Északon, mi teletankoljuk városi terepjáróinkat, és ember ültette erdőkbe kocsikázunk. »
Három, madárinfluenzában megbetegedett személyből sikerült olyan H5N1 vírusokat izolálni, amelyek képesek mind madár-típusú, mind humán-típusú víruskötő-helyekhez kapcsolódni- számol be a Nature folyóirat.  »
Úgy a zöld teáról, mint a fekete teáról mindtöbb kedvező egészségvédő hatást mutatnak ki. Időnként a zöld tea került előtérbe, de mindinkább hasonló kedvező hatásokat bizonyítottak a fekete teákról is. »
Nicolas Lebrun, a francia többtusa egyik legnagyobb egyénisége, több bajnoki címe van duatlonban, téli triatlonban és az XTERRA-sorozatban. 2005-ben Mauiin világbajnoki címet szerzett úgy, hogy verseny közben eltörte a könyökét.  »
A WWF, a nemzetközi természetvédelmi szervezet, mesterséges vegyi anyagokat talált európai élelmiszerekben. A tejtermékekben, húsokban, kenyérben kimutatott vegyi anyagok emberek és vadállatok vérében is jelen vannak.  »