Egészség
2018. november 25: Eisberg Fitbalance
A Papp László Sportaréna ad otthont 2018. november 25-én az Eisberg Fitbalance Fesztiválnak, ahol 20 színpadon közel 200 oktató, valamint a legnevesebb prezenterek tartanak órákat! Programok ITT!  »
Tölts 5 napot a Balatonnál a tudatosság, a nyitott gondolkodás, az egészséges életmód, a mozgás, a zene és valódi kikapcsolódás szellemében.  »
Idén is vannak jógaórák a margitszigeti Nagyréten, sőt előadásokat is hallgathatunk a témában. »
Jelentkezz az alakformáló programra!  »
2016. május 8., vasárnap Yogafest az Akváriumban! Ismerd meg a jóga tradicionális irányzatait! INGYENES előadások és gyakorlások egész nap 4 teremben. »
Különleges programra kerül sor április 10-én, vasárnap a Dürer Rendezvényházban. Déltől este 9-ig jógaórákkal, bemutatókkal, asztrológai elemzéssel, vásárral, előadásokkal, és vegetáriánus büfével várják az érdeklődőket. Belépés ingyenes! »
Téli Sportágválasztó a Városligeti Műjégpályán december 13-án! A rendezvényre a belépés díjmentes, de regisztrációhoz kötött. »
Legújabb heti sorozatunkban a budapesti edzőtermeket vesszük sorra: egész pontosan azokat, ahová érvényes az All You Can Move XL-es kártyája. Ezúttal a Arnold Gym edzőtermet teszteltük.
 »
Hogy hogyan illik össze a finom, nőies pilates, a ritmusos tánc és az intenzív boksz? Szuperül! A végeredmény a szórakoztató, mégis szuperhatékony Piloxing, ami csak úgy olvasztja le a kilókat. A hibrid edzések királynője garantáltan belopja magát a szívedbe!  »
A vízben végzett testmozgás nem csak kellemes, de rendkívül hatékony is: ha szeretjük a vizet, mégsem az úszást választanánk, próbáljuk ki az aquafitnesst!
 »
A Jumping Fitness néhány éve robbant be hazánkba, és már Európa-szerte is egyre népszerűbb. Annyi energiát érzel magadban, hogy legszívesebben kiugranál a bőrödből? A trambulint neked találták ki! »
Idén júniusban hatodik alkalommal nyitja meg kapuit hazánk legnagyobb életmódfesztiválja, az Everness.  »
Síelés után wellness a Kärnten Thermében. »
Tölts 5 napot a Balatonnál a tudatosság, a nyitott gondolkodás, az egészséges életmód, a mozgás, a zene és valódi kikapcsolódás szellemében.  »
Az idei Napforduló Jógafesztivál a szokásos helyszínen, a (volt) Holdudvar melletti füves réten, a nagy platánfa alatt és környékén fog bekövetkezni. A programok ingyenesek, jógamatracot, nap elleni védelmet, ételt-italt hozzatok magatokkal!  »
Indul a síszezon, a sportág szerelmesei már alig várják, hogy leszáguldhassanak a havas hegyoldalakon. Hogy izmaink ne hagyjanak minket cserben még a legmeredekebb hegyoldalban sem, nem árt idő¬ben elkezdeni a felkészülést és erősítést!  »
Sorozatunkban a budapesti edzőtermeket vesszük sorra: egész pontosan azokat, ahová érvényes az All You Can Move kártya. Ezúttal a Tempelfit edzőtermet teszteltük.
 »
Legújabb heti sorozatunkban a budapesti edzőtermeket vesszük sorra: egész pontosan azokat, ahová érvényes az All You Can Move XL-es kártyája. Ezúttal a Lite Wellness Club Mammut edzőtermet teszteltük.
 »
A futás szerelmesei tudják, hogy mindig van hova fejlődni és erősödni – és ki ne szeretne stabil felsőtestet, erősebb has- és törzsizmokat, jobb technikát? Ha te is szeretnél javítani a futóteljesítményeden, akkor kiegészítő edzésnek válaszd a CrossCore Runnerst! »
Ahány anyuka, annyi élethelyzet: van, aki fogyni szeretne, van, aki közösségi élményre szomjazik, de nem vágyik edzőterembe, más pedig még babával a hátán is szívesen járná az erdőt, jó társaságban. Mit ajánlanak a tapasztalt kis¬mamák, ha sportról van szó?  »
Ormótlan bálna? Örökösen éhes anyafarkas? Felejtsd el ezeket a lesújtó minősítéseket, a babavárás alatt neked is jár, hogy kívánatos¬nak és igazán nőiesnek lásd és érezd magad!  »