Ausztria blog
Családi akciós síajánlatok Karintiában
Karintiát egyre többen választják úti célul a téli sportok kedvelői és elsősorban a családosok. Alábbiakban akciós családi síeléseket ajánlunk családosoknak.  »
Naponta frissülő hójelentés a magyar sípályákról »
Naponta frissülő hójelentés a svájci sípályákról »
PROGRAMOK, versenykiírás  »
Több ezren ünnepeltek a snowboard világnapon Budapest belvárosában. A Gödör hosszú lépcsősora pedig egy napra snowboard tereppé alakult. A profi deszkások a harminc méter hosszú, extrém pályán látványos trükkökkel kápráztatták el a hatalmas tömeget. »
Sokan estünk már abba a hibába, hogy a várva várt pár napos, vagy hetes sítúránkat izomláztól szenvedve vagy éppen sérüléssel bajlódva töltöttük. Íme egy TRX edzésprogram a síelésre! »
2011. november 27-én, Advent első vasárnapján ingyenes Ghymes koncert lesz az ország legmagasabb pontján, Kékestetőn.  »
Ha a hidegben a meleget, a melegben meg a hideget keresed, szereted a téli sportokat, akkor 2012 február 9. és 13. között a Hóóórukk-on a helyed. »
Síeltél már Ausztria legmagasabb hegyén?.......
Szezonnyitó SÍPARTY Heiligenblut-ban, a Grossglockner tövében, december 15-18! »
2011. november 18-20. között négy olyan kiállítás lesz a Hungexpo területén, amire érdemes lesz kilátogatni. A Hóshow mellett SPA&WELLNESS, ÍZEK ÉS BOROK,TEREPZÓNA, és Erotika Kiállítás kerül megrendezésre. »
Alsó-Ausztria kiváló síparadicsomai felismerték a síelők változatosság iránti igényét!  »
Naponta frissülő hójelentés az osztrák sípályákról »
Naponta frissülő hójelentés a szlovák sípályákról »
Más országokba megszokott a vitorlázás kombinálása más sportokkal. Ezúttal a vitorlás berkekben jelentkező igényekre válaszolva egy különleges verseny kerül megrendezésre. Az első áprilisi hétvégén az ausztriai Murauban síben futják első futamukat a versenyzők, majd pár héten belül a Tavaszi Regatta keretein belül Balatonkenesén szállnak hajóba.  »
Egy értelmetlen, de nagyon szórakoztató kísérletet hajtottak végre egy német televíziós műsorban. Arra keresték a választ, hogy a snowboard vagy a mountainbike gyorsabb-e egy havas downhill pályán. A verseny meglepően izgalmas és kiélezett volt. Egészen az utolsó pillanatokig.  »
2012. 02. 11-12. Magyar Kupafutam Mátra
Helyszín: Mátraszentistván
Kategóriák: GS, SS
Második Magyar Kupafutam »
A hófesztivál Magyarország legnagyobb havas fesztiválja, egy igazi téli fesztivál, ahol a családok, fiatalok mind megtalálják majd a számításukat.  »
Nézd meg a videókat! »
Snowboard
Visszatér a Winter X-Games a coloradoi Aspenbe január 26. és 29. között . Ahogy azt már megszokhattuk, két hónappal a nagy menet előtt bejelentették a meghívott versenyzőket. »
2011. november 18-20. között 4 különleges kiállítás lesz a Hungexpo területén amire érdemes lesz kilátogatni. »
Családosok is kilátogattak szombaton a Monster Energy Fridge Fesztiválra, ahol a free sízők bámulatos, négyfordulatos ugrásokkal lepték meg a közönséget. Az est csúcspontja Beardyman és a Pendulum teltházas koncertje volt. Ráadásul nemcsak a magyar közönség volt kíváncsi a fiúkra, hanem a vasárnap sztárja, Dub FX is, aki csak azért érkezett korábban Magyarországra, hogy velük együtt bulizzon. A fesztivál harmadik napja látogatórekordot döntött. »