Síelés
Családi síelés, freeride, sítúrázás Karintiában
Alig találni még egy olyan üdülőhelyet, ahol olyan életvidám és felhőtlen kikapcsolódásban lehetne részünk, mint Karintiában. Az Ausztria legdélebbi tartományában töltött síüdülés ...  »
2011. november 18-20. között négy olyan kiállítás lesz a Hungexpo területén, amire érdemes lesz kilátogatni. A Hóshow mellett SPA&WELLNESS, ÍZEK ÉS BOROK,TEREPZÓNA, és Erotika Kiállítás kerül megrendezésre. »
Alsó-Ausztria kiváló síparadicsomai felismerték a síelők változatosság iránti igényét!  »
Fergeteges hangulattal indult az idei Monster Energy Fridge Fesztivál. Az első napra a jegyek már csütörtök délelőtt elfogytak. A versenyzők birtokba vették Budapest legmagasabb mobil építményét, és nemcsak edzést tartottak, hanem a legjobb trükkökből is ízelítőt adtak a közönségnek. A Városligeti Műjégpályán hömpölygő tömeget végül a Scooter táncoltatta meg. »
Monster Energy Budapest Fridge fesztivál > 2011. nov. 10 -13. Budapest, Városligeti Műjégpálya.  »
Monster Energy Budapest Fridge fesztivál > 2011. nov. 10 -13. Budapest, Városligeti Műjégpálya.  »
"Elmaradt a jogállamiság elveit követő tárgyilagos mérlegelés, nem készült objektív, szakmai érvekkel alátámasztható és kiszámítható besorolási rendszer..." »
A World Heli Challenge, új-zélandi meghívásos snowboard és síversenyen a legfiatalabb tehetségek versenyeznek. »
A súlyos sérüléseiből felépült svéd síalpinista, Andreas Fransson megsíelte a Mount McKinley, vagy atabaszk nyelven Denali hegy déli oldalát. »
Az igazolt versenyzőknek meghirdetett profi óriás műlesikló verseny elmarad!!! Az időjárási körülmények sajnos nem elég kedvezőek ahhoz, hogy 4-es pályát szombatra a Magyar Kupafutam előírásainak megfelelő állapotba havazzuk. »
A január 16-ára, ez idáig egyedülálló sporteseményként meghirdetett Snow Day programját illetően újabb sportág került a palettára: a klasszikus sízés hódolói telemark versenyen is részt vehetnek.  »
2011. november 18-20. között 4 különleges kiállítás lesz a Hungexpo területén amire érdemes lesz kilátogatni. »
Családosok is kilátogattak szombaton a Monster Energy Fridge Fesztiválra, ahol a free sízők bámulatos, négyfordulatos ugrásokkal lepték meg a közönséget. Az est csúcspontja Beardyman és a Pendulum teltházas koncertje volt. Ráadásul nemcsak a magyar közönség volt kíváncsi a fiúkra, hanem a vasárnap sztárja, Dub FX is, aki csak azért érkezett korábban Magyarországra, hogy velük együtt bulizzon. A fesztivál harmadik napja látogatórekordot döntött. »
2011. november 18-20. között 5 különleges kiállítás lesz a Hungexpo területén amire érdemes lesz kilátogatni. »
November 16-17: The North Face Reel Rock Fesztivál
 »
Ausztria 2800 minőségileg ellenőrzött falusi szálláshelyén egyedülálló kényeztetésben lehet része a vendégeknek. »
A legizgalmasabb, a legszórakoztatóbb és a hozzád legjobban illő besíző tábor a GO 4 TRAVEL SKI & SNOWBOARD OPENING 2011! Az őszi szezon egyetlen, valódi hosszú hétvégéjén a már megszokott időpontban kerül megrendezésre az ausztriai Ötztal Gleccseren, Söldenben.  »
Ma már a legkülönfélébb bukósisak modellek védik a koponyát közlekedéskor, sportoláskor. »
Sikeresen debütált az elmúlt hétvégén hagyományteremtő szándékkal megrendezett télisport fesztivál, a Snow Day. Az eplényi Nordica Skiarénában nyolc sportágban hirdették meg a szervezők a programokat, a havas eseményekre csaknem háromezren voltak kíváncsiak.  »
A versenyt megelőző napon rákezdett a havazás, egy kicsit aggódott a szervezőgárda, hogy mi lesz az óriásműlesikló versennyel ilyen hóesésben, ráadásul volt olyan amatőr klub, aki a havazás miatt mondta le a versenyt.  »
Ideális hóviszonyok várják a sportolókat a hazai sípályákon. Szerdától éjszaka is lehet síelni a Kékestetőn, és megnyitott a Déli sípálya felső szakasza is. Eplényben pedig újra nyitva van az 1-es pálya - teljes hosszában.  »