Síelés
Tengerszem 33. Magyar Síalpinista Rally 2016.
A "síalpinista rally" egy több mint 30 éves hagyományokkal rendelkező sítúraverseny és találkozó, amely a magyar túrasízőknek ad évről-évre lehetőséget, hogy megismerhessék egymás...  »
2011. november 27-én, Advent első vasárnapján ingyenes Ghymes koncert lesz az ország legmagasabb pontján, Kékestetőn.  »
Ha a hidegben a meleget, a melegben meg a hideget keresed, szereted a téli sportokat, akkor 2012 február 9. és 13. között a Hóóórukk-on a helyed. »
Síeltél már Ausztria legmagasabb hegyén?.......
Szezonnyitó SÍPARTY Heiligenblut-ban, a Grossglockner tövében, december 15-18! »
2011. november 18-20. között négy olyan kiállítás lesz a Hungexpo területén, amire érdemes lesz kilátogatni. A Hóshow mellett SPA&WELLNESS, ÍZEK ÉS BOROK,TEREPZÓNA, és Erotika Kiállítás kerül megrendezésre. »
Alsó-Ausztria kiváló síparadicsomai felismerték a síelők változatosság iránti igényét!  »
Fergeteges hangulattal indult az idei Monster Energy Fridge Fesztivál. Az első napra a jegyek már csütörtök délelőtt elfogytak. A versenyzők birtokba vették Budapest legmagasabb mobil építményét, és nemcsak edzést tartottak, hanem a legjobb trükkökből is ízelítőt adtak a közönségnek. A Városligeti Műjégpályán hömpölygő tömeget végül a Scooter táncoltatta meg. »
Monster Energy Budapest Fridge fesztivál > 2011. nov. 10 -13. Budapest, Városligeti Műjégpálya.  »
Monster Energy Budapest Fridge fesztivál > 2011. nov. 10 -13. Budapest, Városligeti Műjégpálya.  »
"Elmaradt a jogállamiság elveit követő tárgyilagos mérlegelés, nem készült objektív, szakmai érvekkel alátámasztható és kiszámítható besorolási rendszer..." »
A World Heli Challenge, új-zélandi meghívásos snowboard és síversenyen a legfiatalabb tehetségek versenyeznek. »
A hófesztivál Magyarország legnagyobb havas fesztiválja, egy igazi téli fesztivál, ahol a családok, fiatalok mind megtalálják majd a számításukat.  »
Nézd meg a videókat! »
Snowboard
Visszatér a Winter X-Games a coloradoi Aspenbe január 26. és 29. között . Ahogy azt már megszokhattuk, két hónappal a nagy menet előtt bejelentették a meghívott versenyzőket. »
2011. november 18-20. között 4 különleges kiállítás lesz a Hungexpo területén amire érdemes lesz kilátogatni. »
Családosok is kilátogattak szombaton a Monster Energy Fridge Fesztiválra, ahol a free sízők bámulatos, négyfordulatos ugrásokkal lepték meg a közönséget. Az est csúcspontja Beardyman és a Pendulum teltházas koncertje volt. Ráadásul nemcsak a magyar közönség volt kíváncsi a fiúkra, hanem a vasárnap sztárja, Dub FX is, aki csak azért érkezett korábban Magyarországra, hogy velük együtt bulizzon. A fesztivál harmadik napja látogatórekordot döntött. »
2011. november 18-20. között 5 különleges kiállítás lesz a Hungexpo területén amire érdemes lesz kilátogatni. »
November 16-17: The North Face Reel Rock Fesztivál
 »
Ausztria 2800 minőségileg ellenőrzött falusi szálláshelyén egyedülálló kényeztetésben lehet része a vendégeknek. »
A legizgalmasabb, a legszórakoztatóbb és a hozzád legjobban illő besíző tábor a GO 4 TRAVEL SKI & SNOWBOARD OPENING 2011! Az őszi szezon egyetlen, valódi hosszú hétvégéjén a már megszokott időpontban kerül megrendezésre az ausztriai Ötztal Gleccseren, Söldenben.  »
Ma már a legkülönfélébb bukósisak modellek védik a koponyát közlekedéskor, sportoláskor. »