Síelés
Friss hó esett a világ leghosszabb síversenyének helyet adó Nassfelden
Nassfelden egyedülálló mennyiségű, 125 cm hó van - ezzel Nassfeld lett Karintia egyik leghóbiztosabb síterepe.  »
A sípályákon kívül is van élet Karintiában. A korcsolyázástól és hótalpas túráktól a szánkózásig, a sífutásig és a jégmászásig számtalan lehetőség közül válogathatunk.  »
FIS Freestyle sí Snowboard VB, hócirkusz, snocross, sípályateszt kitűnő minőségű sípályákkal, adrenalinbomba Murtalban!  »
Családi sítáborainkban fő célunk a szülők tehermentesítése és a gyermekek fejlődésének elősegítése. A szülők úgy síelhetnek napközben, hogy közben biztonságban, szakavatott oktatók kezében tudják csemetéiket. »
Ski amadé: Ausztria legnagyobb síparadicsoma 760 kilométernyi sípálya és különle- ges téli élmények mind az 5 érzékünknek. »
A „www.snow-online.de” online portál a Wildkogel síterepet választotta a legmagasabb színvonalú családi síterepnek, amely ráadásul egyedülállóan jó ár-szolgáltatás arányt is kínál.  »
A legszínvonalasabb, legszórakoztatóbb besíző tábor a SÖLDEN SKI & SNOWBOARD OPENING 2014! A program a már megszokott időpontban és megszokott helyszínen kerül megrendezésre. »
A rövid hideg után ismét visszatért enyhe idő miatt újra elhalasztják a szervezők a február 16-ra meghirdetett Snow Day-t. »
A Hófesztivál 2014 keretében, február 1-jén először rendezik meg a Mátra Ski Classic retró síversenyt Mátraszentistván síparkjában. Az esemény azt a fejlődést hivatott bemutatni, mely az elmúlt száz évben lezajlott a sísportban, s egyúttal a sportág hazai történetét is szemlélteti.  »
Extrém száguldozás a porhóban, világbajnok sípályák, forralt borozás és isteni après-ski hangulat a hüttékben, fergeteges bulik és éjszakába nyúló wellnessezés: mi jut erről eszedbe? Persze, hogy Ausztria! De hová utazz, hogy azt a „kis pluszt“ is megtaláld? Íme, néhány szuper osztrák síparadicsom.  »
A budapesti Fridge-Hó Show három napján 24.000-en indították a telet, míg Bécsben, ahol két napos volt a téli-buli, 18 ezren szerették meg a Fridget. Ez utóbbi sajnos várakozáson alul maradt – mondták a szervezők. »
ÚJDONSÁG: a Ski amadé ínyenctrilógia Regionális finomságok, osztrák borok és csodás sípályák »
Hivatalos szezonnyitók időpontjai Stájerországban. »
Néhány évvel ezelőtt a síszezon egész egyszerűen Ausztriában mindenhol december 21-én vette kezdetét. Viszont most már Ausztria különböző sírégióiban és síparadicsomaiban a legkülönbözőbb időpontokban vágnak bele az aktuális síszezonba.  »
Nassfeld Ausztria 10 legjobb síterepének egyike, nem véletlenül. Ingyenes síelés gyerekeknek, Alpok leggyorsabb főzőtanfolyama, Funslope Park és egyéb újdonságok Nassfeld és Lesachtal régióból. »
Decemberi szezonnyitó a freerideosok Eldoradója-ban! Időpont: 2014. december 4-7. (4 nap / 3 éjszaka) Szállás + 3 napos síbérlet már 120 €/fő-től »
A Magyar Snowboard Szövetség a következő szezonra halasztotta versenyeit. »
A közelmúlt enyhe időjárására való tekintettel, január 19-ről elhalasztott Snow Day-t a szervezők a tél visszatérése után, új időpontban, február 16-án, vasárnap rendezik meg az eplényi Nordica Síarénában. »
Nyolcadik alkalommal ünnepelik világszerte a Snowboardosok Világnapját. 2013. december 22-én 27 ország közel 100 helyszínén ugyanazon a napon deszkáznak a fiatal snowboardosok.  »
Szombaton nyitja az idei síszezont a Nordica Síaréna az 1-es pálya alsó szakaszával és az 1-es csákányos felvonóval.  »
A Naturelle Freeride Europe első állomása Bad Gastein és hegyvidéke
december 5-től 8-ig, aztán 2014. február 2-án a franciaországi Vars-ban
folytatódik a verseny. A végső futamot március 22-én Puy Saint Vincent-ben
rendezik meg, ott, ahonnan tíz évvel ezelőtt indult a sportág. »