Ausztria blog
NASSFELD 2015/16 SZEZON programok
Nassfeld Karintia legnagyobb síterepe, Ausztria tíz legkedveltebb síterepének egyike. 110 km-es sípályarendszerével, decembertől egészen április végéig 100%-os hóbiztossággal, egye...  »
A téli sportot űzők ritkán részesülnek ilyen királyi bánásmódban. Aki az idei télen Bad Kleinkirchheimben részt vesz egy hótalpas kiránduláson, azt különleges kulináris élmények várják a célban. »
Az alábbiakban összeraktuk azokat az akciós családi sícsomagokat, ingyenes síelési ajánlatokat, amelyek a síterepek, szálláshelyek kínálnak az idei szezonban Karintiában. Ajánlatainkat folyamatosan frissítjük. »
Akár a hóbiztos, széles lesiklópályákon, akár a hó- és élményparkokban, akár a buckapályákon. Karintiában, Ausztria napos déli részén, a családok mindenképp szuperül érzik magukat.  »
Nassfelden egyedülálló mennyiségű, 125 cm hó van - ezzel Nassfeld lett Karintia egyik leghóbiztosabb síterepe. »
Neuberger György lett a leggyorsabb magyar Nassfelden, a világ leghosszabb síversenyén, ami a Guinness Rekordok Könyvébe is bejegyzést nyert. »
Folyamatosan frissülő hírek, információk a Nordica Síarénából!  »
Az osztrák Alpok kiemelkedő szépségű síterepére várjuk megmérettetésre a síző és teniszező amatőr sportoló közönséget. Hinterstoder, mely rendszeres házigazdája sí világkupa versenyeknek és egyben a Magyar Alpesi Síbajnokságnak, most az I. Magyar Amatőr Sí és Tenisz Kupa házigazdája lesz.  »
Gyarmati Panka és Csanaky Péter is szerepel a Freestyle Sí és Snowboard Világbajnokság klipjében. A FIS Szabadstílusú Sí és Snowboard Világbajnokság, melyet az ausztriai Murau és Kreischberg közösen rendez, ma kezdődik. »
Ingyen szállás és síbérlet 10 éves korig, minden felnőtt síbérlet árából 5% kedvezmény,1 éjszaka szállás + 1 napos síbérletet ingyen. Nézd meg az idei nassfeldi akciókat! »
FIS Freestyle Sí- és Snowboard Világbajnokság, síelés a Mölltali-gleccseren, sífutás Murau-Kreischbergben. »
Milyen lehet jégcsákánnyal és hágóvassal egy befagyott vízesésen felkapaszkodni? Vagy egy snowbike nyergében a völgybe száguldani? Nem kell mindig síelni: az osztrák tél kínálta sokszínű lehetőségek a visszatérő vendégeket is újra meg újra lenyűgözik. »
Az egész család remekül szórakozik, mégsem ürül ki teljesen a pénztárca? Az ingyen síelés, az 1 eurós gyermeksí kölcsönzés és számtalan vonzó ajánlat miatt a karintiai téli üdülés Nassfelden, Kötschach-Mauthen-ben, Weissbriach-ban és a Weissensee-nél igen jutányos áron érhető el, beleértve a szabadságérzetet és a szuper élményeket. »
Európai autópályák információ: autópályadíj, autópálya matrica, autópálya térkép és webkamera, benzin és dízel árak, maximális megengedett sebesség. (Folyamatosan frissítve) »
Nassfeld ismételten egy komoly kitüntetésnek örvendhet: a Snow-online.de Nassfeldet a 10 legjobb síterep közé választotta! »
Nassfelden egyedülálló mennyiségű, 125 cm hó van - ezzel Nassfeld lett Karintia egyik leghóbiztosabb síterepe. »
A világ leghosszabb síversenyére való visszaszámlálás megkezdődött a karintiai Nassfelden, ahol jelenleg 115 cm-es hó van. »
FIS Freestyle Sí és Snowboard Világbajnokságot 2015.01.15 - 25 között a Kreischbergen rendezi meg. Az összesen 23 világbajnoki címért 70 ország 1000 sportolója küzd. A látványos - részben éjszakai - versenyek mellett természetesen legendás világbajnoki küzdelmeknek is szemtanúi lehetnek a nézők.  »
Valami különleges történik a karintiai Nassfelden! »
Az Audi FIS Sí Világkupa keretén belül a világ leggyorsabb női síelői január 10-én lesiklásban, január 11-én pedig szuperkombinációban mérik össze tudásukat.  »
Síprogram és napi edzések személyre szabottan Ramsau am Dachstien régióban sportorvosi vizsgálattal egybekötve. Kétágyas szobában történő elhelyezéssel, személyenként 774 eurótól. »