Síelés
Eplényi sípálya: újra dübörögnek a hóágyúk!
Több mint 160.000 köbméter hóréteg van a pályákon!
 »
Stájerországban a sípályákon és azokon kívül is számtalan kaland és felfedeznivaló akad – a sport, a szórakozás és a különleges élmények garantáltak!
 »
Az izgalmas tervezésű KärntenTherme Warmbad-Villachban felejthetetlen vizes kalandokban lehet részünk. Itt úgy hívják ezt, hogy „Elevenség, Vidámság & Spa“, körbevéve egyedülálló építészeti megoldásokkal.  »
Ausztria blog
A Weissensee-nél síelni annyi, mint élvezettel lesiklani egy családbarát pályán. Igazán jó tipp kisgyerekes családoknak és azoknak, akik szeretik egy kicsi, nyugodt síterep hangulatát. »
Az alábbiakban összeraktuk azokat az akciós családi sícsomagokat, ingyenes síelési ajánlatokat, amelyek a síterepek, szálláshelyek kínálnak az idei szezonban Karintiában. Ajánlatainkat folyamatosan frissítjük. »
Európai autópályák információ: autópályadíj, autópálya matrica, autópálya térkép és webkamera, benzin és dízel árak, maximális megengedett sebesség. (Folyamatosan frissítve) »
Nassfeld ismételten egy komoly kitüntetésnek örvendhet: a Snow-online.de Nassfeldet a 10 legjobb síterep közé választotta! »
Nassfelden egyedülálló mennyiségű, 125 cm hó van - ezzel Nassfeld lett Karintia egyik leghóbiztosabb síterepe. »
A világ leghosszabb síversenyére való visszaszámlálás megkezdődött a karintiai Nassfelden, ahol jelenleg 115 cm-es hó van. »
FIS Freestyle Sí és Snowboard Világbajnokságot 2015.01.15 - 25 között a Kreischbergen rendezi meg. Az összesen 23 világbajnoki címért 70 ország 1000 sportolója küzd. A látványos - részben éjszakai - versenyek mellett természetesen legendás világbajnoki küzdelmeknek is szemtanúi lehetnek a nézők.  »
Valami különleges történik a karintiai Nassfelden! »
HÚSVÉTI CSALÁDI AKCIÓ: 7 éjszaka apartmanban 6 napos Ski amadé síbérlettel,
€ 1.249,– 2 felnőttnek és 2 gyermeknek »
Három éjszaka Lackenhofban (Ötscher) vagy Göstlingben (Hochkar) /
háromnapos Ötscher-Hochkar síbérlet / kölcsönszánkó. Síelés a napon 168,- eurótól. »
A téli sportot űzők ritkán részesülnek ilyen királyi bánásmódban. Aki az idei télen Bad Kleinkirchheimben részt vesz egy hótalpas kiránduláson, azt különleges kulináris élmények várják a célban. »
Az egész család remekül szórakozik, mégsem ürül ki teljesen a pénztárca? Az ingyen síelés, az 1 eurós gyermeksí kölcsönzés és számtalan vonzó ajánlat miatt a karintiai téli üdülés Nassfelden, Kötschach-Mauthen-ben, Weissbriach-ban és a Weissensee-nél igen jutányos áron érhető el, beleértve a szabadságérzetet és a szuper élményeket. »
Nassfelden egyedülálló mennyiségű, 125 cm hó van - ezzel Nassfeld lett Karintia egyik leghóbiztosabb síterepe. »
Neuberger György lett a leggyorsabb magyar Nassfelden, a világ leghosszabb síversenyén, ami a Guinness Rekordok Könyvébe is bejegyzést nyert. »
Folyamatosan frissülő hírek, információk a Nordica Síarénából!  »
Az osztrák Alpok kiemelkedő szépségű síterepére várjuk megmérettetésre a síző és teniszező amatőr sportoló közönséget. Hinterstoder, mely rendszeres házigazdája sí világkupa versenyeknek és egyben a Magyar Alpesi Síbajnokságnak, most az I. Magyar Amatőr Sí és Tenisz Kupa házigazdája lesz.  »
Gyarmati Panka és Csanaky Péter is szerepel a Freestyle Sí és Snowboard Világbajnokság klipjében. A FIS Szabadstílusú Sí és Snowboard Világbajnokság, melyet az ausztriai Murau és Kreischberg közösen rendez, ma kezdődik. »
Ingyen szállás és síbérlet 10 éves korig, minden felnőtt síbérlet árából 5% kedvezmény,1 éjszaka szállás + 1 napos síbérletet ingyen. Nézd meg az idei nassfeldi akciókat! »