Síelés
Családi síelés, freeride, sítúrázás Karintiában
Alig találni még egy olyan üdülőhelyet, ahol olyan életvidám és felhőtlen kikapcsolódásban lehetne részünk, mint Karintiában. Az Ausztria legdélebbi tartományában töltött síüdülés ...  »
A világ leghosszabb síversenyére való visszaszámlálás megkezdődött a karintiai Nassfelden, ahol jelenleg 115 cm-es hó van. »
FIS Freestyle Sí és Snowboard Világbajnokságot 2015.01.15 - 25 között a Kreischbergen rendezi meg. Az összesen 23 világbajnoki címért 70 ország 1000 sportolója küzd. A látványos - részben éjszakai - versenyek mellett természetesen legendás világbajnoki küzdelmeknek is szemtanúi lehetnek a nézők.  »
Valami különleges történik a karintiai Nassfelden! »
Az Audi FIS Sí Világkupa keretén belül a világ leggyorsabb női síelői január 10-én lesiklásban, január 11-én pedig szuperkombinációban mérik össze tudásukat.  »
Síprogram és napi edzések személyre szabottan Ramsau am Dachstien régióban sportorvosi vizsgálattal egybekötve. Kétágyas szobában történő elhelyezéssel, személyenként 774 eurótól. »
Alábbi táblázatunkban megtalálod az európai országok aktuális üzemanyagárai.
Frissítve 2014.10.22-én.
 »
Fáklyás túrázás lámákkal, kutyaszános workshop, éjszakai hótalpas túrázás és számos izgalmas program várja a síelőket a pályákon kívül Steiermarkban. Lássuk, mit kezdhetünk magunkkal a sípályákon kívül. »
Ingyenes síelés és sífutás az egész szezonban az Almenland Natúrparkban található Teichalm síterepen. Ramsau am Dachstein a téli szezonra bevezeti a „mély hó bérletet”. »
Akár 100 órával több napsütés Karintiában, ahol a tél széles és karbantartott sípályákkal, valamint pályán kívüli programok gazdag tárházával vár. »
A sípályákon kívül is van élet Karintiában. A korcsolyázástól és hótalpas túráktól a szánkózásig, a sífutásig és a jégmászásig számtalan lehetőség közül válogathatunk.  »
Az osztrák Alpok kiemelkedő szépségű síterepére várjuk megmérettetésre a síző és teniszező amatőr sportoló közönséget. Hinterstoder, mely rendszeres házigazdája sí világkupa versenyeknek és egyben a Magyar Alpesi Síbajnokságnak, most az I. Magyar Amatőr Sí és Tenisz Kupa házigazdája lesz.  »
Gyarmati Panka és Csanaky Péter is szerepel a Freestyle Sí és Snowboard Világbajnokság klipjében. A FIS Szabadstílusú Sí és Snowboard Világbajnokság, melyet az ausztriai Murau és Kreischberg közösen rendez, ma kezdődik. »
Ingyen szállás és síbérlet 10 éves korig, minden felnőtt síbérlet árából 5% kedvezmény,1 éjszaka szállás + 1 napos síbérletet ingyen. Nézd meg az idei nassfeldi akciókat! »
FIS Freestyle Sí- és Snowboard Világbajnokság, síelés a Mölltali-gleccseren, sífutás Murau-Kreischbergben. »
Stájerország porhóval borított sípályákkal várja a carvingosokat, snowboardosokat, freeridereket. »
Egyszerű, biztonságos, kedvező árú és garantáltan sikere. A Ski amadé síszövetség Fish-módszeren alapuló, felnőtteknek kínált háromnapos síoktatása a nagy sikerre való tekintettel immár a harmadik szezonjába lép.  »
A 2013-as schladmingi és a 2014-es semmeringi világbajnokságot követően idén a Kreischbergen a sor. 2015. január 15-től 25-ig Stájerországban rendezik a következő FIS világbajnokságot, amely különleges premiert is jelent, hiszen a Kreischbergen egyesítik első alkalommal a snowboard és freestyle sí sportágakat.  »
Helyi alapanyagokból készített kulináris finomságok és a borászok által személyesen bemutatott kimagasló minőségű borok jellemzik „Bor és a hó találkozása” névre keresztelt kulináris programsorozatot, amelyet 2014. november és 2015 áprilisa között rendeznek.  »
Kedvező családi sícsomagok Topskipass Kärnten-Osttirol-Gold, illetve más regionális síbérlettel. »
ÚJDONSÁG: a Ski amadé ínyenctrilógia Regionális finomságok, osztrák borok és csodás sípályák »