Snowboard
FIS Freestyle Sí és Snowboard Világbajnokság 2015
A 2013-as schladmingi és a 2014-es semmeringi világbajnokságot követően idén a Kreischbergen a sor. 2015. január 15-től 25-ig Stájerországban rendezik a következő FIS világbajnoksá...  »
Aktuális hírek a pályáról, nyitvatartás, árak itt! Frissítve február 16-án. »
A rövid hideg után ismét visszatért enyhe idő miatt újra elhalasztják a szervezők a február 16-ra meghirdetett Snow Day-t. »
A Hófesztivál 2014 keretében, február 1-jén először rendezik meg a Mátra Ski Classic retró síversenyt Mátraszentistván síparkjában. Az esemény azt a fejlődést hivatott bemutatni, mely az elmúlt száz évben lezajlott a sísportban, s egyúttal a sportág hazai történetét is szemlélteti.  »
Extrém száguldozás a porhóban, világbajnok sípályák, forralt borozás és isteni après-ski hangulat a hüttékben, fergeteges bulik és éjszakába nyúló wellnessezés: mi jut erről eszedbe? Persze, hogy Ausztria! De hová utazz, hogy azt a „kis pluszt“ is megtaláld? Íme, néhány szuper osztrák síparadicsom.  »
A budapesti Fridge-Hó Show három napján 24.000-en indították a telet, míg Bécsben, ahol két napos volt a téli-buli, 18 ezren szerették meg a Fridget. Ez utóbbi sajnos várakozáson alul maradt – mondták a szervezők. »
November 22. és 24. között a Hó-Show kiállítás és a Fridge Fesztivál a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban várja a látogatókat. A részletekről Faluközi Zsófiát, a Hó-Show kiállítás igazgatóját kérdeztük. »
A hófesztivál Magyarország legnagyobb havas fesztiválja, egy igazi téli fesztivál, ahol a családok, fiatalok mind megtalálják majd a számításukat.  »
A Naturelle Freeride Europe végső futamát március 22-29 között Puy Saint Vincent-ben rendezik meg, ott, ahonnan tíz évvel ezelőtt indult a sportág. »
A régió legnagyobb havas fesztiválját mutatja be november végén a Sziget Szervezőiroda. A Fridge – idén a Hó Show-val fuzionálva - a korábbinál is látványosabb sportbemutatókkal és neves világsztárokkal, fergeteges zenei programmal Budapesten és Bécsben is látható lesz. »
Síelés után milyen jól tud esni a termálvíz, vagy a szauna. A wellnessoázisok a teljes kikapcsolódás és inspiráció birodalmába vezetnek. »
A Magyar Snowboard Szövetség a következő szezonra halasztotta versenyeit. »
A közelmúlt enyhe időjárására való tekintettel, január 19-ről elhalasztott Snow Day-t a szervezők a tél visszatérése után, új időpontban, február 16-án, vasárnap rendezik meg az eplényi Nordica Síarénában. »
Nyolcadik alkalommal ünnepelik világszerte a Snowboardosok Világnapját. 2013. december 22-én 27 ország közel 100 helyszínén ugyanazon a napon deszkáznak a fiatal snowboardosok.  »
Szombaton nyitja az idei síszezont a Nordica Síaréna az 1-es pálya alsó szakaszával és az 1-es csákányos felvonóval.  »
A Naturelle Freeride Europe első állomása Bad Gastein és hegyvidéke
december 5-től 8-ig, aztán 2014. február 2-án a franciaországi Vars-ban
folytatódik a verseny. A végső futamot március 22-én Puy Saint Vincent-ben
rendezik meg, ott, ahonnan tíz évvel ezelőtt indult a sportág. »
A FIS a szabadstílusú sí és snowboard VB-t 2015.01.15 és 01.25 között a Kreischbergen ren-dezi meg. Az összesen 23 világbajnoki címért 70 ország 1000 sportolója küzd. A látványos - részben éjszakai - versenyek mellett természetesen legendás világbajnoki küzdelmeknek is szemtanúi lehetnek a nézők.  »
Nagyszabású országos és nemzetközi bajnoksággal ünnepli tízedik évfordulóját a legextrémebb hazai szervezésű sí- és snowboard verseny. A Naturelle Freeride Europe Tour osztrák és két franciaországi állomásán a legprofibb versenyzők csapnak össze, akik közel 3000 méter magas hegyfalakról, jelöletlen, sziklákkal tagolt pályán csúsznak le.  »
A Naturelle Freeride Europe Tour második állomás: án 2014. február 2-án a franciaországi Vars-ban folytatódik a verseny.  »
Milyen eszközökkel szerelkezzünk fel a biztonságos síeléshez? Összeszedtük ehhez a legfontosabb tippjeinket, a FIS 10 síelésre vonatkozó általános alapszabályait, valamint megkérdeztük az egyik lavinajelző szolgálat vezetőjét a fontos tudnivalókról.  »
Érvényesség a szezonkezdéstől a 2014-es téli szezon végéig.  »